Menu
Tablet menu

Лак с черно-бели точици

Хареса ми идеята още щом видях лака на L'oreal в магазина. Черно-бели точици, пръснати по ноктите като след потупване на четка, пропита с акварел.
 
Рядко ми харесва изрисуван маникюр - цветя, сърчица и прочее не привличат вниманието ми. Но тези точици!!!!! Те придават много симпатично разнообразие на едноцветния лак.
 
Преди около месец бях на разходка тип "Разглеждай, но не си купувай нищо!", когато попаднах на този лак на Bourjois с много нежен цвят - почти бял, но с 1-2 тона в бежовата гама. Веднага го купих! Харесва ми, че е много лъскав и когато бързам, мога да сложа един или два пласта от него, без основа и без топ лак. Това, което не ми харесва е, че е по-прозрачен отколкото бих искала, дори и при второ нанасяне.
 
След като нанесох два пласта от бледия лак на Bourjois на всички нокти, използвах лак с брокат за безименния пръст. Моят е от Max Factor и го имам от стотина години, така че не знам дали все още може да бъде намерен по магазините. Той е с много ситни брокатени частички, и са толкова нагъсто разположени, че един пласт е достатъчен. Всъщност ако говорим за качество, лакът е страхотен! След като изчаках да изсъхне всичко, започнах да лакирам половината от ноктите с лака на точици от L'oreal. Налагаше се да минавам по 2-3 пъти на някои места, за да има равномерно разпръснати частички. Накрая слагате топ лак, за да няма неравности (което аз не направих и на снимките си личи).
 
 Надявам се, че идеята ви е харесала или ви е вдъхновила! Polka dots за мен са си винаги на мода, а вие как мислите?
 
Продукти:
Bourjois - So laque glossy Up to 10 days - 07 Coton sur ton / Цена 8-10лв
Max Factor - Nailfinity - 882 Angel nails
L'oreal - Top coat Confettis / Цена 6-8 лв
 
 
back to top

Search

Instagram