Menu
Tablet menu

Телесен лак със сребърни дъги

Това е много лесен и сравнително семпъл маникюр.
Ако ви допада, ето какво използвах аз:
  • Лак в телесен цвят. Моят е в розовата гама - Rimmel Salon Pro by Kate Moss - Soul Session 237. Цена около 7 лв. Обожавам го този лак, както и всеки лак от серията!
  • Лак със ситни сребристи частици. Моят е Max factor Nailfinity - Angel Nails 882. Цена 8-10 лв. Този лак е на толкова много години и консистенцията му не се е променила въобще. Красиво сребро :)
  • Лепенки за френски маникюр. Без тях не ми се получава, защото лявата ми ръка е неуправляема. Използвах каквото имаше в магазина, марката е Differo. Цена 1,30 лв.
  • Топ лак. Аз имам наличен на Golden Rose Quick dry, който харесвам, макар че го получих съвсем случайно. Помолих приятеля ми да ми купи спрей за бързо съхнене и той се прибра с това :D Харесва ми блясъка, който се постига с него, и съхне много бързо, което е най-големия плюс. Не знам цената.
  • Лакочистител и няколко клечки за уши, с които да почистите кожичките, ако се зацапат.
Лакирайте всички нокти с телесния цвят, а малкия пръст - със сребристия.След това използвайте стикерите за френски маникюр както се вижда на снимката, като я залепите плътно по нокътя, за да стане идеално правилна линия.Лакирайте тази част със сребристия лак. Аз сложих два пласта един след друг, без да изчаквам, не трябва да чакате да засъхне нито един от пластовете преди да отлепите стикера.Направете това на показалеца, средния и безименния. Малкия пръст остава целия посребрен, а палеца - в телесен цвят.Покрийте с топ лак. И ето го резултата :)
Надявам се статията да е била полезна или вдъхновяваща за вас :) Хареса ли ви комбинацията от сребристо с телесно розово? Вие с какви цветове бихте пробвали тази идея? Поздрави от мен - Empurple! :)

back to top

Search

Instagram